Digitalització audiovisual


De qualsevol suport analògic a qualsevol format digital

Tenim àmplia experiència en la gestió i digitalització de suports analògics de tot tipus. Hem realitzat la digitalització de grans volums de fons històrics audiovisuals de la Filmoteca de Barcelona i l'Arxiu Nacional de Catalunya. Així com de diferents fons d'ajuntaments i biblioteques de Catalunya. Tractem els originals més desgastats amb especial cura i realitzem una neteja abans i durant el procés per obtenir la màxima qualitat de captura i obtenir un arxiu digital òptim per a la seva conservació i posterior manipulació per a diferents usos. A partir dels arxius que lliurem podem realitzar duplicats de menor grandària dels mateixos per poder ser consultats amb major facilitat. Per exemple, d'una cinta VHS, que pot durar 3 o mes hores i ocupar uns 40GB en format DV, podem realitzar una codificació H.264 i obtenir un arxiu 10 vegades menor: 4GB.

Comptem amb les millors marques de magnetoscopis i complements per tal de garantir una reproducció del suport analògic amb la major qualitat. Les nostres targetes de so i vídeo d'Alta Gamma, permeten obtenir el millor mostreig i estabilitat que el senyal analògic requereix.

Digitalitzem suports en cinta Broadcast tant HD com SD en la millor qualitat per conservar la imatge o so original sense pèrdua:

DV-CAM, U-MATIC, DVC-PRO, BETACAM SP-DIGITAL, HD-CAM, IMX, DAT, BOBINA OBERTA, MINIDISC...

També ens encarreguem de sistemes domèstics i tractem la imatge o so de la millor manera per recuperar les parts danyades i corregir-les:

VHS, VHS-C, S-VHS, HI-8, DIGITAL-8, MINI-DV, BETAMAX, DISC DE PEDRA O CERA, VINIL, CASSETTE...

Digitalitzem Bobines de cinema mitjançant Telecine Frame a Frame HD. Amb el nostre telecinat amb captació RAW millorem l'enfocament digitalment i reduïm el gra de les pel·lícules. Aquesta tècnica permet digitalitzar bobines de cinema antigues fotografiant cada fotograma, de manera que obtenim la millor qualitat d'imatge i profunditat de color, el moviment intern dels plànols surt millorat i desapareixen els molests canvis de llum i entrellaçats de les tècniques antigues de digitalització de pel·lícules en cel·lulosa.

35mm, 16mm, 9½mm, super-8, 8mm, doble 8mm

Si el material ho requereix també podem reparar problemes d'imatge (parpellejos, drops, brutícies de la cinta) i corregir la gamma i el color mitjançant filtres avançats. En àudios defectuosos per una mala captació podem eliminar sorolls i espetecs, i atenuar distorsions i brunzits. Finalment podem equalitzar i masteritzar l'arxiu sonor obtenint una notable millora respecte a l'original.

Gamma de serveis

Tags

VHS
BETACAM
BOBINES DE CINE
S-VHS
DV-CAM
CASSETTES
DISCOS DE PEDRA
VINILS
BOBINES OBERTES
DAT
U-MATIC
HD-CAM
HI-8

Últimes notícies

Projectes audiovisuals

X

Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web Configuració de Cookies.

Aceptar