Projectes audiovisuals

 • Filmoteca de Catalunya

  Digitalització de grans volums sonors de fons històrics i tractament digital per netejar, equalitzar i masteritzar els més deteriorats. Indexació i descripció de cada arxiu. Restauració completa de discos de pedra de fons històrics.
  CASSETTES, BOBINES OBERTES, DATS i DISCOS DE PEDRA
 • Arxiu Nacional de Catalunya

  Digitalització de grans volums de fons audiovisuals històrics. Telecinat frame a frame HD de les bobines de cel·luloide. Indexació, separació per cares i descripció de cada arxiu. Entrega del material en formats de conservació i de consulta.
  BOBINES 8mm i 16mm, CASSETTES i BOBINES OBERTES
 • Diputació de Tarragona

  Digitalització i indexació del fons audiovisual de Tarracovisió TV a format de conservació.
  VHS
 • Epson

  Digitalització del fons audiovisual amb més de 500 cintes. Realitzem la captura a fitxer informàtic des dels suports analògics VHS, Betacam Digital, Betacam SP,U-MATIC, Betamax, 8mm i HI-8. A més realitzem còpia a DVD de cada cinta. També vam fer la indexació de tot el material lliurat.
  VHS, BETACAM DIGITAL-SP, U-MATIC, BETAMAX, BOBINES 8mm i HI-8
 • Federació de Cors de Clavé

  Digitalització de suports sonors de Bobina oberta. Conversió a format de dos canals *stereo o mono), neteja de brunzits i sorolls. Masterització. Separació de les pistes i indexació. Lliurament del material en CD-Àudio i en disc dur.
  BOBINA OBERTA
 • Agrupació de colles de geganters de Catalunya

  Digitalització i indexació del fons audiovisual i sonor a format de conservació i de difusió.
  BETACAM SP, MINI DV, VHS, CASSETTE
 • Arxiu de La Bisbal d'Empordà

  Digitalització i indexació del fons audiovisual i sonor a format de conservació i de difusió.
  MINI DV, CASSETTE
 • Xarxa d'Arxius Comarcals

  Digitalització i indexació de l'arxiu sonor del Pare Mariver. Més de 100 cintes de bobina oberta 1/4" i cassettes. Telecinat HD de 5 bobines de 16mm. Prèviament a la digitalització de les bobines (unes 90 unitats) realitzem la restauració de les cintes magnètiques ja que es trobaven en molt mal estat. Després de capturar a fitxer informàtic també vam fer una neteja de sorolls i brunzits, equalització i masterizació.
  BOBINA OBERTA, CASSETTE
 • Fundació Josep Pla

  Digitalització de 5 cintes VHS, 1 bobina de cinema Super 8 i 5 cassettes. Una vegada digitalitzats, realitzem la restauració digital de la imatge molt deteriorada en la font original. També netegem i equalitzem els àudios.
  VHS, CASSETTE, Super 8
 • Fundació Jacint Verdaguer

  La Fundació va confiar en Dinser per a la digitalització i restauració de l'únic document sonor que es conserva del poeta Jacint Verdaguer. Vam realitzar diverses captures del vinil ajustant l'agulla a cada moment per a una millor captació. L'àudio es trobava en un estat extremadament deteriorat ja que l'enregistrament original es va fer amb un fonògraf de principis del segle XX. Posteriorment vam filtrar, equalitzar i masteritzar l'àudio fins a aconseguir millorar notablement el so original.
  DISC DE PEDRA
 • API

  Digitalització i indexació del fons audiovisual i sonor a format de conservació.
  VHS, BETACAM SP, CASSETTE
 • Ajuntament de Montornès del Vallès

  Digitalització i indexació del fons audiovisual a format de conservació.
  VHS, VHS-C, HI-8