Digitalització audiovisual


De qualsevol suport analògic a qualsevol format digital

Tenim àmplia experiència en la gestió i digitalització de suports analògics de tot tipus. Hem realitzat la digitalització de grans volums de fons històrics audiovisuals de la Filmoteca de Barcelona i l'Arxiu Nacional de Catalunya. Així com de diferents fons d'ajuntaments i biblioteques de Catalunya. Tractem els originals més desgastats amb especial cura i realitzem una neteja abans i durant el procés per obtenir la màxima qualitat de captura i obtenir un arxiu digital òptim per a la seva conservació i posterior manipulació per a diferents usos. A partir dels arxius que lliurem podem realitzar duplicats de menor grandària dels mateixos per poder ser consultats amb major facilitat. Per exemple, d'una cinta VHS, que pot durar 3 o mes hores i ocupar uns 40GB en format DV, podem realitzar una codificació H.264 i obtenir un arxiu 10 vegades menor: 4GB.

Comptem amb les millors marques de magnetoscopis i complements per tal de garantir una reproducció del suport analògic amb la major qualitat. Les nostres targetes de so i vídeo d'Alta Gamma, permeten obtenir el millor mostreig i estabilitat que el senyal analògic requereix.

Digitalitzem suports en cinta Broadcast tant HD com SD en la millor qualitat per conservar la imatge o so original sense pèrdua:

DV-CAM, U-MATIC, DVC-PRO, BETACAM SP-DIGITAL, HD-CAM, IMX, DAT, BOBINA OBERTA, MINIDISC...

També ens encarreguem de sistemes domèstics i tractem la imatge o so de la millor manera per recuperar les parts danyades i corregir-les:

VHS, VHS-C, S-VHS, HI-8, DIGITAL-8, MINI-DV, BETAMAX, DISC DE PEDRA O CERA, VINIL, CASSETTE...

Digitalitzem Bobines de cinema mitjançant Telecine Frame a Frame HD. Amb el nostre telecinat amb captació RAW millorem l'enfocament digitalment i reduïm el gra de les pel·lícules. Aquesta tècnica permet digitalitzar bobines de cinema antigues fotografiant cada fotograma, de manera que obtenim la millor qualitat d'imatge i profunditat de color, el moviment intern dels plànols surt millorat i desapareixen els molests canvis de llum i entrellaçats de les tècniques antigues de digitalització de pel·lícules en cel·lulosa.

35mm, 16mm, 9½mm, super-8, 8mm, doble 8mm

Si el material ho requereix també podem reparar problemes d'imatge (parpellejos, drops, brutícies de la cinta) i corregir la gamma i el color mitjançant filtres avançats. En àudios defectuosos per una mala captació podem eliminar sorolls i espetecs, i atenuar distorsions i brunzits. Finalment podem equalitzar i masteritzar l'arxiu sonor obtenint una notable millora respecte a l'original.

Gamma de serveis

Tags

VHS
BETACAM
BOBINES DE CINE
S-VHS
DV-CAM
CASSETTES
DISCOS DE PEDRA
VINILS
BOBINES OBERTES
DAT
U-MATIC
HD-CAM
HI-8

Últimes notícies

Projectes audiovisuals